Instagram

Sundhedsplejersker og andre kloge hoveder

 

10 sundhedsplejersker, 10 forskellige råd. Det er måske ikke helt rigtigt, men jeg synes man hører det hele tiden, og det har vi også gjort.

Ikke længe efter Albert kom til verden, oplevede vi at han ikke spiste nok, og ikke tog nok på. Altså ifølge sundhedsplejersken, som jo har været sundhedsplejerske i en evighed. Og selvom jeg ikke umiddelbart var urolig, så blev jeg da bekymret, da hun udviste bekymring.

Hendes ordre var, at Albert skulle spise (han fik flaske) hver tredje time, uanset hvad. Det vil også indebære at vække ham for at spise. Behøver jeg skrive hvordan det gik den første nat?

Nu skal det ikke bare handle om hvor dumme sundhedsplejersker er, for det er de jo ikke. De er her for at hjælpe. Men gud hvor er der stor forskel på de råd man får, og hvad andre får. Grunden til at dette blog-indlæg blev aktuelt, er at vi lige har fået at vide, at Albert skulle have haft specielt modermælkserstatning, da han har to allergiske forældre. Og det skulle vores sundhedsplejerske have fortalt, om ikke andet, så da hun beordrede faste spisetider. Øv! Så håber man bare at det ikke ender med et multiallergisk barn på den bekostning….

30x40-klaus-7419

Vi endte forresten med at lade Albert sove, ligeså længe han ville, og lade ham spise når han viste tegn på sult. Og han er jo sund og rask i dag :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram